Om Capitaleyewear.com

Dette er meg:

Knakende kjekk og grei kar på 28 år. Snart ferdig utdannet jurist. Bosatt i Oslo, men med røtter fra nord for Sinsen. Interessert i helse, miljø, menneskerettigheter, politikk, økonomi og historie. Driver med fekting, judo og løping for å holde meg i form, samt snowboard og golf fordi det er moro.

Dette er bloggen min:

Her samler jeg mine egne tekster om privatøkonomi og juridiske spørsmål som folk flest kommer borti. Det kan være alt fra gjennomganger av hva du bør vite om leie- eller kjøpskontrakter, rettigheter og plikter når tar opp lån, forklaringer av de mest brukte begrepene innen jus eller finans/bank, rettigheter når du har problemer med å betale gjeld, og andre nærliggende tema.

Derfor slenger jeg opp bloggen:

Vi har alle behov for kunnskap og informasjon. Jeg kan litt om det jeg skriver om, og andre skriver om det de kan. Selv bruker jeg nettet aktivt når jeg trenger hjelp til noe (eller vil la meg underholde). Om noen kommer innom her og lærer noe nyttig, så blir jeg glad for å ha bidratt.

Helt til slutt:

Del gjerne tekstene om du kommer over noe nyttig, men ikke publiser de på andre nettsider eller noe slikt. Har du behov for å gi ris eller ros, eller har spørsmål, kan du gjerne ta kontakt per mail (se eget skjema for slikt).